Monday, February 16, 2009

the 5'th anniversary ja väsitav nädalavahetus


(13.02.2004 - "noored" teevad teineteisega tutvust, Maret tõlgib :P )


Kõigepealt palju õnne mulle ja Ahtole, et oleme suutnud koos olla viis pikka aastat mis samal ajal on uskumatult kiirelt läinud. Kõik need aastad on olnud rasked, huvitavad ja tegemist täis. Kui kokku saavad kaks nii erinevat ja samal ajal sarnast väljakujunenud isiksust, kes samas ka üksteist tohutult muudavad, ei saagi sealt mingit easy-package't oodata. Aga et tegemist on full-package'ga, selles pole kahtlust. Igav pole meil üksteisega kunagi olnud :)
Sama meeleolukas oli ka nädalavahetus, ja jumal tänatud et mitte traditsiooniliselt romantiline:P Ja ikkagi mulle meeldis see punase lipsuga kingitus, kuigi selle sisu oli kohutav:D

Ja siis veel aitäh Mantasele, kes korraldas kodus peo, kus sain 9% dzinntooniku võlusid nautida ja pärast seda mis sellelele järgnes, ole sa neetud Metsatöllu "upper-class" publik ja siis Tapper ja rummikoolad :D Väga hazy.
Ja siis veel tänud Hille&Jack Co. -le, kes meid turgutasid ebamaiste napsude(riesling, meerumm, martini asti ja herbert - sõbralikult kõhus koos -wtf?:) ja hea vorstiga.
Ja lõpetuseks Ahto vanematele kellel tuli hiilgav idee panna meid alla tuppa magama, mille tulemina olen jätkuvalt pohmellis.:)

ps.Kaire sirunikook oli päriselt hea!!!


naguniihellyeah!

0 comments: