Thursday, January 15, 2009

Rocknroll- aeroobika!!!

Virisesin mehele, et tahaks trenni teha, aga ei tea, mida. Mees selle peale soovitas aeroobikat. Mina vastu et aeroobika sakib, seal on nõme musa ja roosades trikoodes naised. Tema selle peale vastu et tee siis oma hevi-aeroobika!
Kusjuures mõte on väga tuus ja seda tõsiselt, sest millegipärast arvan et minusuguseid on päris palju, kes pmõtteliselt ennast tavalises "aeroobses" keskkonnas ebamugavalt tunnevad ja selle tõttu pole ka ennast liigutama hakand, kuigi peaks. Kuid Motörheadi või Monster Magneti või Metallica järgi viitsiks ennast painutada küll, ja ei tuleks mõttesegi häbeneda seda et ainukesed trenniriided on lugematud mustad bändisärgid (PlanetSpordis jõusaalis käies sain küll vaprate ja ilusate käest pikki pilke oma Loitsu ja Motörheadi särkide eest):P
Seega näitsikud, kes te mu plogi loete, subskraibige ennast, kui ma näen et huvi on, võtan jõulisemad meetmed tarvitusele(mul on isegi pmst treener ja ruumid olemas juba:PP)
Kui on olemas Gooti-kõhutants, Punkrock- aeroobika ja jooga indirokkaritele, why not siis Rocknroll või Heavy-aeroobika!!!








naguniihellyeah!

Wednesday, January 14, 2009

..ja natuke rohkem groteski!
















naguniihellyeah!

natuke burleski
















naguniihellyeah!









Tuesday, January 13, 2009

see kõik on nohu!


..nagu tavatsetakse öelda. Aga uskumatu kuidas see "tühine nohu" võib enesetunnet, tuju, välimust ja ööreziimi rikkuda. Kui oktavid, mis nuuskamisel kuuldavale lased, on võrreldavad juba elevantidega parimatest india safariparkidest, siis haarad merevee/xymelini/nohusalvi/sudafedi või tont-teab-mille järele, et ainult asi läbi saaks.
tramaivõi, ma ütlen!!!


naguniihellyeah!