Friday, August 21, 2009

Quand la vérité s'avère des mensonges et tout la joie chez vous meurt vous ne veulent pas que quelqu'un aime ne font pas vous le besoin quelqu'un d'aimer pas vous amour quelqu'un vous aimerait mieux trouvaille quelqu'un pour aimer


Thursday, August 20, 2009

BeardnStones



naguniihellyeah!

Fränki, jeeeeeeeeee....

naguniihellyeah!

pohmakas@photo booth


Avastasin Helene soovitusel vahva vidina macist. Saab endast pilti teha. Ja teistest.
naguniihellyeah!

Me ei saa

...muuta maailma just selliseks paigaks, nagu oma unistustes ette kujutame. Selle pärast et meie kõrval eksisteerivad teised inimesed veel. Ja nendel on oma unistused oma maailmate suhtes. Jah, kui su ideaalmaailm on sulle nii oluline, siis võid sa ju luua enda ümber "minikeskkonna", kuid kibe tõde on see et pead seal olema üksi. Kui see pole just see mida sa otsidki. Õnnelik inimene on see kes oskab selle üle rõõmu tunda ja seda hinnata, mis tal on. "Oma peas elan ma hoopis teistsugust elu ja kibe paratamatus on see et olen päriselt siin ja sinu kõrval?"

Mida rohkem sa annad, seda rohkem sult nõutakse. Kuid meie kolmemõõtmelises maailmas pole miski lõputu.
Usaldus ja austus tuleb ära teenida ja neid endas kanda, ja kisub sinnapoole et ma olen feilinud süsteemis, mille reegleid ma aiman, ikka omamoodi, tunnetega - mitte mõistusega.

Burn the witches!

Lõpuks ometi!

No seda plaati on ikka väga pikalt oodatud:))
naguniihellyeah!

Tuesday, August 18, 2009

How to make quick'n'easy black metal images


Mine sõbrannaga sauna. Peale seda kasuta savibaasilist näomaski ja tee pilt. Pilt tõmba arvutisse ja ava Photoshopis. Layerite alt ava Threshold filter, kasuta heebelskaalat tuunimaks pilt just nii "bläkkmetaliks", kui vaja on. Salvesta pilt jpg-na.

Tehtud!


naguniihellyeah!