Saturday, October 24, 2009

can't wait....nädal veel

Friday, October 23, 2009

KTU ja Mees kes teadis ussisõnu


Käisin eile RockCafes KTU-d vaatamas -ehk siis Kimmo Pohjonen ja King Crimsoni tüübid. Võin öelda julgelt et parim kontsert see aasta. Kuigi LaiBachi Kunst der Fuge oli ka überhea. Aga KTU kontserdil oli tunda erilist energiat, mida ei rikkunud karvavõrdki sekeldused Kimmo akordioniga. Kõik oli võimas, saund väga hea, valgus tuus, iga lugu oli omaette muinasjutt ja meeste omavaheline kontakt ja pillikäsitlus tase omaette. Ülivõrre, noh:) Ja mitte ainult sellepärast et mulle Pohjonen ja King Crimson eelnevalt meeldivad.
Ekpromt käisin kontserdi vaatamas koos oma isaga, tegime teineteisele sünnipäevakingitused ja tundub et UR jäi ka ülirahule.



Teise toreda asjana sain eile kätte uue toreda Eesti lauamängu, autoriteks Kivirähk ja Künnap. Raamat on mul üks eesti lemmareid nagunii:) Natuke üllatas väike formaat mängul, pole näindki lauamängu tillukesse karpi pakituna. Aga läheb varsti mänguks:P

Tuesday, October 20, 2009

flaiku tattookas


flaiku kirbukas


Monday, October 19, 2009

Shoppamise saladus


Telekast tuli mingi reklaam kus oli umbes selline tekst "..kui tahate teada shoppamise saladust, siis...". Mille peale Markus(10) pidas porisedes telekaga dialoogi- " Mis shoppamise saladus? Tahate ma ütlen teile ise shoppamise saladuse? Minge poodi, võtke riiulilt asi, minge kassasse ja makske!" Lihtne, eks?:)

2310 puhtakulla flaier


Taraka puhtakulla flaier


Sunday, October 18, 2009

Huvitav kas nüüd on see moment käes kus peaks Tallinnast ära kolima?

:(