Thursday, December 4, 2008

Spiritual healing


Rõõm on jätkuvalt ajude pehmenemist kohata...aga samas on see juba klassika...kuhu ikka lusikaga antud on , sealt kulbiga võtta ei saa. Ja zero vastutustunne teeb ka meele heaks.

Tervenege, inimesed, ärge kartke - see pole nii hull, kui eemalt tundub!:)



naguniihellyeah!

Soovide Puu making of 9.dets kl 22.00 ETV-s!!!

film filmist ehk making of

9 detsember kell 22:00 ETV
Film filmist. Soovide puu - üks film, mitu lugu
12. detsembrist hakkab kinodes jooksma uus eesti mängufilm "Soovide puu", mis räägib tänapäevase stiliseeritud, kohati karmi ja läbinisti koomilise loo maatüdrukust, kes linna õnne otsima tuleb. Otsinguks kujuneb iga mängufilmi tegemine alati ka selle tegijatele - režissöörile, operaatorile, näitlejatele ja paljudele teistele. Sarnaselt filmiloo tegelastele on ka neil kõigil oma asi ajada ja oma soov täide viia. Dokumentaalfilm "Soovide puu - üks film, mitu lugu" toobki vaatajani nii filmitegijate endi lood võtteplatsilt kui ka mõned salasoovid. Seda kõike stiliseeritud ja koomilises võtmes. Autor Aleksandr Kheyfets.

naguniihellyeah!

Wednesday, December 3, 2008

Ja Soovidepuu nüüd ka Sinatorus!!!!




naguniihellyeah!

Loits juba ülehomme Tapperis!!!


naguniihellyeah!

Monday, December 1, 2008

Finally!!!

http://www.revolver.ee/sptrailer/Wishtree.mov

ja 11. dets läheb siis partyks:)))
naguniihellyeah!

Sunday, November 30, 2008

kui asjad lähevad halvasti,


siis tavaliselt juhtub nii et läheb veel sitemaks. Ja siis hakkab jälle kõik paremuse poole liikuma. Enesedistsipliin on asi, millega igaüks meist peaks tegelema. Mina, Sina, kõik nad. Siis on vahest tore asjadel minna lasta. nii nagu nad ise liiguvad.