Friday, February 6, 2009

Vaikne käsi



Vaikse ja liikumatu käe sain endale täna arsti juurest. Kips võeti ära ja asemele jäi tühjus. Midagi mis su küljes ripub ja mille eest sa hoolitsema pead, aga mis mingit elumärki ei avalda.
Ma loodan kõigest hingest, et see on ainult täna nii.


naguniihellyeah!

Thursday, February 5, 2009

1953 chevrolet corvette - sexy bastard






naguniihellyeah!

Sellise ilusa HellBunny kleidi omanik olen nüüd:)))



Kleit straight Londonist :)Ja sellised roosad sukkpüksid sinna juurde. Tänud 
Elgale:)

naguniihellyeah!

Wednesday, February 4, 2009

Kas tõesti nagu kaks tilka vett?


See oleks ausaltöeldes puhas horror, kui ma peaksin tagumist poolt pidi selle meesolendi küljes kinni olema. ei julge mõeldagi, mis pidi need tema sisemised gaasid väljuda võiksid....


naguniihellyeah!

Alfaisaseks aitab saada ka poliitiline tarkus

Enamike imetajate hulgas saavutavad alfaisase positsiooni suurimad ja agressiivseimad isendid. Ent värskest uuringust selgub, et vähemasti šimpanside hulgas võivad end liidripositsioonile upitada ka väiksemat kasvu isendid — kui neil jätkub selleks piisavalt poliitilist kavalust.

Sellisele järeldusele jõudsid Minnesota ülikooli teadlased pärast seda, kui olid jälginud ligi kümne aasta jooksul Tansaanias asuva Gombe rahvusvpargi šimpanside võitlust juhtisase positsiooni pärast, vahendab ScienceDaily. 

Vaatlused näitasid, et suuremat kasvu isendid kehtestasid end eelkõige toore jõuga. Ent väiksemad ja pehmema loomuga isased teenisid respekti välja sellega, et pakkusid liigikaaslastele „hooldusteenust” ehk puhastasid nende nahka.

Uuringu autorid kirjeldavad, kuidas kõige suurem ja agressiivsem šimpans Frodo, kes kaalus oma tipphetkel 51,2 kilo, pani oma ülemvõimu maksma suuruse ja jõuga. Ta lasi liigikaaslastel end puhastada, kuid osutas vastuteeneid äärmiselt harva.

Seevastu ainult 37 kilo kaaluv šimpans Wilkie hooldas nii emaseid kui ka isaseid liigikaaslasi haruldase järjekindlusega ning kindlustas sellega oma alfaisase positsiooni. Kolmas vaatlusalune, 44,8 kilo kaaluv šimpans Freud kasutas liidriks tõusmisel sümbioosi mõlemast strateegiast. Võrdluseks — keskmine šimpans Gombe rahvuspargis kaalus 39 kilo.

Ehkki ammu on teada, et liigikaaslase eest hoolitsemine mängib šimpanside omavahelises suhtluses tähtsat osa, näitab äsjane uuring esmakordselt, et hoolitsusega on võimalik välja võidelda alfaisase positsioon.

Uuringu tulemused avaldas ajakiri American Journal of Primatology.



naguniihellyeah!

Tuesday, February 3, 2009

Heviaeroobika uudised!!!

Kallid sõbrad! Uudiseid nüüd niipalju, et esimene Heviaeroobika trenn (ärge võtke seda nime sõna-sõnalt, muusikat tuleb rockist metalini, pungist hevini jne) toimub 22.02, pühapäeval rockiklubis Tapper(pärnu mnt 158g) kl 16.00. esimene trenn on kõigile tasuta!!! Kõigil, kes on siiamaani otseselt huvi tundnud, on varsti kirja oodata meie treenerillt Elisabethilt ja kes veel soovivad liituda, on ka pisut aega, et seda teha. Huvilistel palun teada anda endast minu mailile kessu@taevas.ee Möllamiseni;)

rock-ads



orksi panin üles toredaid metalteemalisi reklaame:)

naguniihellyeah!

Monday, February 2, 2009

volbeat

täitsa lahe asi on. vbolla et naisvoxiga kohad mulle väga ei meeldi, aga muidu on täiesti sidrunikoogi-tasemel! Keith Caputo-taoline vox teeb eriti.


naguniihellyeah!

okei, guugel, lepime ära...




....cos i like THIS part!!!!:PPP

ja keegi aktiivne inimene võiks seda lehte seal täita ka, minust kui hollywoodi celebrity'st- news, gossip, photos, videos dirt, breaking news - neid toodan ma ju iga päev:P


naguniihellyeah!

aitäh, google!!!!


triin kurtis mulle et oma nime googeldades ei tulnud ühtegi tema pilti, ja ma siis ka proovi pärast googeldasin ennast. ja kas sa näe - kui panen kerstin raidma - tuleb mitmeid töid mis ma olen taevas teinud- st lexuse pildid, riinu pilt spin fm-i reklaamist, kollaseks värvitud allveelaeva pilt, loitsu video pilt, eesti muusikaauhindade logo, minu pilt, raadio mania diplom, musta albumi kaas, Diana Radavičiūtė ja piina-liina pildid, batmani pilt, soovide puu pilt, kanuti gildi saali logo, marek tamme pilt, xx jõhvi rahvajooksu pilt, ja veel palju absurdseid asju. kui googeldasin kerstin kessu raidma, oli seal palju loitsu pilte ja ahto pilt, viktor villandi pilt, pertti soomanni pilt ja üks minu pilt- aitäh- , ka!
tänan, google, tõesti tänan, see on siis tänu minu astatepikkuse aktiivse töö eest jah????


Sunday, February 1, 2009

seltsis on segasem!


naguniihellyeah!

Elvis was here..



...vähemalt roosade vinüülplaatide näol, mis Maku täna plaadimäelt soetas ja millest üks plaadimasinas keerleb ja "love me tender" laulab. soetatud plaatide hulgas oli ka Black Sabbathi "Sabotage" vinüül, 3as trükk, ahto ütles. seesama millel Geezer Butler on ruuduliste alukate peale tõmmanud punased naistesukakad. Groovy!! - ütleks Austin Powers selle peale!!!

ja muid häid asju tuli koju veel,Magnetic Band, Sven Grünberg, Ruja, Kaseke, kõik 7", ja üks JMKE disk. plaadimägi oli tore, margaritad head, teinekordki:)

naguniihellyeah!