Thursday, July 2, 2009

Kodune sünnitusmaja -Mantas ja Moor said pojad!

Meie kaks hamstrit, Mantas ja Moor, osutusid erisoolisteks ja õnnistasid seda liitu 6 pojaga!
Moor muudkui kosus ja kosus kuni äkki võttis robaki kaalus alla. Küllap Moor oli ammu sedapsi, oh oleks ma seda teadnud...Kurat, ma poleks neid hamstreid võtnudki:'(
Kaire käis meil neid vaatamas, ja juba siis vaatasin et kus Moori kehakaal kadunud on, on teine äkki Mantasega ühesuurune.
Tegin rutiinset puuripuhastust veits aega tagasi ja tõstsin moori ja mantase teise puuri ja siis avasin nende aiamajakese et see seest ära pesta ja sealt lendasid nagu konfetid 6 poega välja -ma ehmatasin nii rämedalt, et oleks südari saand.
Nüüd ma siis pean neid väikeseid junne parseldama ja levitama hakkama - eelisõigus on muidugi real-life Moori ja Mantase peredel. Loodan et nad tunnevad moraalset kohustust:D Mitte et nad õndsas teadmatuses poleks oma nimekaimude suhtes.;P

Jakk ja plax




Käisime jälle Kadriga sekkarites. See jakk on mõeldud Helenele. Tulin tagasi hunniku riietega, nagu ikka. AAga sellest illustreeritult hiljemalt. Plakat on mul eileöösise veinijoomise tulemus, kui ma värskelttoimivat kõlaritesüsteemi nautisin.:)

naguniihellyeah!

Wednesday, July 1, 2009

Dämit! Süntariks tuleb ikka puhta kuld koju kätte ära!!!

http://www.rockabilly.ip.ee/

Tuesday, June 30, 2009

Reedel Vana-Vigalas!


why me again?









Miks just mina sellistele kingadele peale satun??? naguniihellyeah!