Friday, November 6, 2009

Miss O'Dell

 Ameeriklanna Chris O'Dell kirjutas elulooraamatu oma kirevast kuulsuste galeriist, kelle ümber ta omal ajal keerles ning kellest mõnedega magas. 

Kõige kauem ja lähemalt suhtles Chris 1960-70ndatel The Rolling Stonesi laulja Sir Mick Jaggeriga, aga samuti The Beatlesi trummari Ringo Starri ja laulja Bob Dylaniga (pildil), kirjutab Telegraph.

Nende kuulsustega tegutses ta mitte ainult kui groupie, vaid kui isiklik assistent.
Praegu 62aastane O`Dell meenutab oma rokenrolli aegu kui võtmeid Disneylandi.
O'Dell on kujutatud ka the Rolling Stonesi albumi "Exile on Main Street" kaanel, George Harrison on kirjutanud temast laulu „Miss O'Dell“ ning naisel õnnestus laulda tausta biitlite hitile "Hey Jude".
O'Dell  alustas oma rokiaega 20-aastaselt, kui ta saabus Arizonast Londonisse, taskus vaid 100 dollarit. Naisel õnnestus sebida endale töö The Beatlesi Apple Records firmas.
Ei läinud kaua aega, kui O'Dell oli juba biitlite siseringis. Naine meenutab, et tollal ahmisid kõik nad narkootikume: "Kokaiin, amfetamiin, marihuaana… Kogu aeg."
Peale the Beatlesi lagunemist siirdus O'Dell sujuvalt the Rolling Stonesi.
Oma tollaste töökohustuste  juures märgib naine, et kui oleks olnud ametijuhend, siis kõlanuks see nii: “Seksid Mick Jaggeriga siis, kui ta tahab.“
Aasta pärast "veerevate kivide" juurest lahkumist maandus O'Dell Bob Dylani assistendiks ning armukeseks.
O'Dell abiellus hiljem Briti aristokraadiga ning Ringo Starr on nende lapse ristiisa.
Hiljuti taas abiellunud O'Dell nõustab uimastisõltuvusse sattunud hädalisi.
Tema eluraamatu pealkiri on "Miss O'Dell: My Hard Days and Long Nights with the Beatles, the Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, and the Women They Loved" (Minu rasked päevad ja ööd The Beatlesi, Stonesi, Bob Dylani, Eric Claptoni ja naistega, keda nad armastasid).
O'Dell pidas päevikuid, mille põhjal ta raamatu koostas, aga tööd alustas ta alles pärast George Harrisoni surma, aastal 2001.



Tuesday, November 3, 2009

vahest on lihtsalt hea olla,

ja rohkem polegi vaja. Suur rõõm pole ainult see mis õnnelikuks teeb.